14 Mayıs 2007

Tuzlu Erik ve Eurovision..

Daha güzel bir cumartesi eğlencesi olamaz: Şöyle "kütür kütür" yeşil erik, üstüne biraz tuz ve Eurovision..

Eurovision her sene eğlenceli olurdu da ben bu kadar eğlencelisini hatırlamıyorum valla. Artık "kitsch'liğin kalesi" mi desem, "freak show" mu desem, ne desem, inanılmaz bir görsel şölen oldu..

Benim favorim Ukrayna'ydı. Zaten severim Ukraynalıları (Rebrov'dan dolayı). Bütün şarkıların birbirinden boktan olduğu bir yarışmada, bu boktanlığı en eğlenceli şekilde sergileyenler birinci olmalıydı bence. Olmadı, hakları yendi, iğrenç lezbiyenler kazandı yarışmayı. Bu tip lezbiyen karılar, kafamızdaki fantastik lezbiyen imajını da zedeliyor zaten.

Neyse gönüllerin şampiyonu Verka Serduchka'nın şarkısının klibini koyayım bari. Bu arada şarkının şu tek enstrümanlı melodi kısmı bana "Bir Kadın Çizeceksin" deki benzer kısmı hatırlatıyor acaip..

2 yorum:

Ahmet C. Toker dedi ki...

abi bir yanlis anlasilma olmus. sirp grubun onunde sarki soyleyen zaman ve mekan yolculuklarinda kaybolan hiro nakamura'dan baskasi degildi:

http://bloomstarrbx.free.fr/New%20myspace/vlcsnap-2609126.png

sarkiyi asil soyleyen lezbiyenler arkadaki 4 huriydi.

rebrov ne adammis. ukraynayi sevdirmis sana, oysa ne sevilmeyecek bir ulke.

onurka dedi ki...

Yanliz eurovizyon sahnesindeki en mustehcen performansmis bu da. Neyseki kameramanlar gercek zamanli mozaik efektini iyi kullanmislar.