29 Ocak 2007

Bıyık..

Her erkeğin en büyük hayallerindendir:

1. Freddie Mercury gibi sese sahip olmak

2. Freddie Mercury gibi bıyığa sahip olmak

..ki bunlar için bazıları cinsel tercihlerini bile değiştirebilir.

İşte ben de "madem öyle bir sesim yok, bari öyle bir bıyığım olsun" dedim ve bıyık bırakmaya başladım. Şu anda pek belli değil ama sabırla, emekle mutlaka belirgin hale gelecektir. İleride belki fotoğraflarını da koyarım.

9 yorum:

Diego dedi ki...

Sevgili Ali, Freddie Mercury gibi sese sahip olmak, Freddie Mercury gibi biyiga sahip olmak derken aslinda yavas yavas neyin yolunu yaptigini farketmedim zannetme.. Bu platformda butun bu isteklerini ozlemlerini acik acik yazabilirsin, kimse seni yargilamayacak.

melf dedi ki...

ben de seçkine katılıyorum alicim, artık hem bize hem kendine bazı şeyleri itiraf etmenin vakti geldi de geçiyor, biz seni her türlü seveceğiz bunu unutma.

Ahmet C. Toker dedi ki...

sonuna kadar yanindayim aliha. yuzyilin en buyuk seslerinden birini sadece cinsel tercihi ile yargilayan, bu gaglam da senle dalga gecmeye calisan, kendisi biyik birakamadigi icin zaten yigit'e ve bana garezi olan bu diego'yu kaale bile alma.

Ahmet C. Toker dedi ki...

gaglam = berlin agzi ile baglam.

Diego dedi ki...

benim kimseyi yargiladigim yok.. ben sadece Ali'nin ne demek istedigini anladim.

Yigit Tileylioglu dedi ki...

Sen yeni yuzyılın Freddy Mercury si ol, bu yetenege sahip oldugunu pazar gecesi bana ispat ettin, neden herkese ispat etmeyesin...

Diyavol dedi ki...

Abicim yanlış anlaşılabilecek şeyler yazmayalım.. Aramıza her şeyi tersten anlayabilen art-niyetli kişiler var.

melf dedi ki...

tartışmalar devam ediyor, gerçekten alicim senin blog ateş hattı gibi. bence bu konu daha çok tartışılır, bıyık altında yatan gizli anlamlar. Neyse bari biraz daha uzayınca resimlerini çekip koyda da biraz da yakışıp yakışmadığı hakkında tartışmalar yapılsın.

Ahmet C. Toker dedi ki...

guzele ne yakismaz.